
Urządzenia i Akcesoria
Croissant
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 7 godz. 30 min
12 porzioni
Składniki
-
di lievito secco10 g
-
di sale10 g
-
di zucchero80 g
-
di farina manitoba + q.b.500 g
-
di acqua fredda300 g
-
di burro preferibilmente di ottima qualità, freddo300 g
-
uovo sbattuto1
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
370 kcal /
1548 kJ
Białko
5.9 g
Tłuszcz
21.7 g
Węglowodany
40.3 g
Błonnik
1.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Idee gustose
156 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria