Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di lievito secco
- 10 g di sale
- 80 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b.
- 300 g di acqua fredda
- 300 g di burro, preferibilmente di ottima qualità, freddo
- 1 uovo sbattuto
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1548 kJ / 370 kcal
- Białko
- 5.9 g
- Węglowodany
- 40.3 g
- Tłuszcz
- 21.7 g
- Błonnik
- 1.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croissant
7h 30min
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pan di Spagna
1sa 50 dk
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Baguette
4 Std.
Frittelle di carnevale
1h 10min
Lasagne classiche
2 Std. 5 Min
Panini integrali per hamburger
Brak ocen
Rollè di tacchino con pesto di piselli alla menta
Brak ocen
Pizzette
1 godz. 20 min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Preimpasto per pane
24h 30 min.