Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g di acqua
- 80 g di burro, non salato, a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina di grano
- 3 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 300 kJ / 72 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema pasticcera
15 min
Crema pasticcera
15 min
Pasta di zucchero
1 Std. 10 Min
Pan di Spagna
1 godz. 50 min
Minestrone
45 min
Pasta frolla
1 godz. 50 min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Pasta frolla
2h 5min
Pasta Choux
2 godz.
Chutney di cipolle caramellate
24óra
Pasta frolla dolce
1 godz. 50 min
Impasto per pizza
1 Std.