Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 porzione di pasta frolla, come da ricetta base
- 200 g di cioccolato fondente alle nocciole
- 300 g di ricotta fresca, sgocciolata (v. consiglio)
- 50 g di zucchero
- 10 g di liquore limoncello
- 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Białko
- 10.7 g
- Węglowodany
- 63 g
- Tłuszcz
- 28.5 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan Brioche
8 Std.
Glassa al burro
5min
Pasta di mandorle
Brak ocen
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Frappucino al caffè
5min
Pan brioche
9 godz. 30 min
Pancakes
45 min
Brownies al cioccolato
45 min
Torta speziata al cioccolato
Brak ocen
Panna cotta
6 Std. 10 Min
Baci di cioccolato e nocciole
1h 25 min
Treccia al burro a 6 capi
2h 35min