Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato fatto in casa
lub ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale - 220 g di mandorle pelate
- 1 albume di uovo (circa 30 g)
-
1
cucchiaio di acqua (20 g)
lub 1 cucchiaio di Maraschino (liquore alle ciliegie) (20 g)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 9213 kJ / 2202 kcal
- Białko
- 51.6 g
- Węglowodany
- 240 g
- Tłuszcz
- 121.7 g
- Błonnik
- 27.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chutney di zucca e albicocche
Brak ocen
Stelle alla cannella
1h 30min
Torta tripla al cioccolato
3h
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 Std. 30 Min
Biberli dell'Appenzello
Brak ocen
Capuns grigionesi
35 min
Zuppa d'orzo grigionese
55 min
Marmellata al frutto della passione e mango
20 Min
Tortine al cioccolato e frutti rossi
4 godz. 20 min
Delizie di mela e meringa
2h
Salsa french dressing
20 Min
Condimento con senape e aceto balsamico
10 Min