Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g rote Beeren, gemischt, frisch oder TK, aufgetaut
-
250
g Traubensaft
lub 250 g Weisswein - 10 g Rum (opcjonalnie)
- 25 g Maisstärke (z. B. Maizena)
- 50 g Zucker
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 747 kJ / 178 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 4.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Apfelmus
20min
Milchreis mit Zwetschgenkompott
55 λεπτ.
Grüne Grütze
15 min
Schneller Rohkostsalat
15 min
Rote Grütze mit Weichseln
15 min
Vanillepudding
15 min
Lemon Curd
1 Std.
Weisskabissalat (TM6)
15 min
Apfelmus auf Vorrat
30 Min
Spargeln und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50min
Marzipanstollen
4 Std.
Heringsstipp mit Kartoffeln
1 Std.