蔬菜炊飯&牛蒡鮮菇湯

蔬菜炊飯&牛蒡鮮菇湯

4.2 6 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

蔬菜炊飯
  • 20 克
  • 黑麻油
    20 克
  • 乾香菇 泡軟,切絲
    10 克
  • 高麗菜 切小丁片(約1公分)
    150 克
  • 素蠔油
    15 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 200 克
  • 短梗米 預先浸泡30分鐘,瀝乾備用
    200 克
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    2 茶匙
牛蒡鮮菇湯
  • 5 克
  • 切片
    15 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,切段
    200 克
  • 牛蒡 清洗表皮,切滾刀塊
    150 克
  • 1200 克
  • 1 茶匙
  • 枸杞 洗淨,瀝乾
    2 茶匙
  • 香油 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 693.2 mg
Białko 11.9 g
Kalorie 1724.7 kJ / 412.6 kcal
Tłuszcz 8.7 g
Błonnik 6.9 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 72.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...