雞蛋豆腐

雞蛋豆腐

3.9 17 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    100 克
  • 1500 克
  • (約330-350克)
    6 顆
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 27.6 g
Kalorie 1215.9 kJ / 290.9 kcal
Tłuszcz 17.1 g
Błonnik 3.6 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...