Urządzenia i Akcesoria
雞蛋豆腐
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)100 克
-
水1500 克
-
蛋 (約330-350克)6 顆
-
鹽½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
27.6 g
Kalorie
1215.9 kJ /
290.9 kcal
Tłuszcz
17.1 g
Błonnik
3.6 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
豆陣來吃飯
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan