Bezglutenowy spód do tarty

Bezglutenowy spód do tarty

3.3 32 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
440 g

Składniki

  • 80 - 90 g wody
  • 170 g mąki z brązowego ryżu
  • 90 g mąki z cieciorki
  • 20 g oliwy z oliwek
  • 2 białka
  • ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki sody oczyszczonej

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 444.5 mg
Białko 8.7 g
Kalorie 1112.2 kJ / 265.8 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 41.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...