
Urządzenia i Akcesoria
Bezglutenowy spód do tarty
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
440 g
Składniki
-
wody80 - 90 g
-
mąki z brązowego ryżu170 g
-
mąki z cieciorki90 g
-
oliwy z oliwek20 g
-
białka2
-
soli½ łyżeczki
-
sody oczyszczonej½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
265.8 kcal /
1112.2 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
41.5 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Sód
444.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PIECZYWO
9 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Bezglutenowe ciasto migdałowe z gruszkami
1 godz. 10 min
Pizza bezglutenowa z szynką parmeńską i rukolą
1 godz. 30 min
Brownie z mąką z ciecierzycy z sosem z marakui
1 godz.
Ciasto marchewkowo-pomarańczowe (bez glutenu)
2 godz.
Focaccia (bez glutenu)
1 godz.
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II
10 min
Muffiny bezglutenowe z musem śliwkowym
1 godz. 45 min
Ekspresowy chleb bezglutenowy
2 godz. 25 min
Bezglutenowy chleb ziemniaczany z czarnym sezamem
3 godz. 10 min
Bezglutenowy chleb ryżowo-gryczany
2 godz. 45 min
Bezglutenowa pizza z oliwkami i kiełbaskami
2 godz. 50 min
Bezglutenowe bułki
1 godz. 15 min