Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 - 25 g de aceite de oliva
- 100 - 150 g de mezcla de zanahoria, apio y poro, para saltear, en trozos (2 cm)
- 350 - 400 g de mezcla de verduras, en trozos (2 cm)
-
50
g de mezcla de verduras, congeladas (opcjonalnie)
lub 50 g de chícharos congelados (opcjonalnie) - 700 - 800 g de agua
-
1
cdita de caldo de verduras en pasta
lub 1 cubo de caldo de verdura (para 0,5L) -
½ - 1
cdita de sal fina
lub ½ - 1 cda de salsa de soya - 60 - 80 g de pasta seca, corta
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 20 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Błonnik
- 4 g
Alternatywne przepisy
Sopa de calabacitas
40min
Sopa de brócoli
15 Min
Potaje versátil de verduras TM6
45min
Sopa de verduras y albóndigas
40min
Calabacitas con elote y cilantro
20 Min
Puré de jitomate básico
35min
Sopa de hongos, pastel de carne, ejotes y arroz de coliflor
45min
Sopa de zanahoria y espinacas
35min
Sopa versátil
40min
Sopa de verduras con pesto de nuez de la india TM6
2 Std. 20 Min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30min
Sopa de verduras, tacos de camarón y duraznos al vapor
35min