Pâtes complètes, sauce au basilic
TM6 TM5 TM31

Pâtes complètes, sauce au basilic

3.5 (151 ocen)

Składniki

  • 80 g d'oignon, coupé en quatre
  • 1 gousse d'ail
  • 2 c. à soupe de concentré de tomate
  • 5 feuilles de basilic frais, et un peu pour la finition
  • 700 g d'eau
  • 300 g de tomates, en morceaux
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 250 g de pâtes sèches, type spaghetti complets
  • 150 g de feta, en cubes

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1655 kJ / 394 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
49 g
Tłuszcz
14 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy