Focaccia al rosmarino
TM5 TM6

Focaccia al rosmarino

3.7 (17 ocen)

Składniki

Impasto

  • 300 g di acqua
  • ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
    lub 2 cucchiaini di lievito secco
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 40 g di olio di oliva + q.b. per oliare
  • 420 g di farina
  • 2 cucchiaini di sale

Terminare la preparazione

  • 20 g di olio di oliva + q.b. per oliare
  • 20 g di acqua
  • 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
  • 2 - 3 pizzichi di sale grosso

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1397 kJ / 334 kcal
Białko
8.5 g
Węglowodany
54.4 g
Tłuszcz
10.7 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy