Esperienza culinaria Pane a torciglione veloce

4.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

Pane rapido a torciglione
  • di farina
    250 g
    270 g di farina di farro bianca
  • di acqua
    130 g
  • di lievito di birra fresco (20 g)
    ½ cubetto
  • di olio vegetale
    20 g
  • di zucchero (opcjonalnie)
    1 pizzico
  • di sale
    5 g
  • farina per la lavorazione della pasta

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 1082.2 kcal / 4527.7 kJ
Białko 20.6 g
Tłuszcz 40.9 g
Węglowodany 162.5 g
Błonnik 11.6 g
Tłuszcz nasycony 15.4 g
Sód 1535.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...