Urządzenia i Akcesoria
Maluns grigionesi
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
800 g di patate, a pasta gialla densa gekocht, vom Vortag, geschält, in Stücken (3 cm)
-
300 g di farina
-
1 cucchiaino di sale nach Belieben
-
80 g di burro davon 10 g in Flocken
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
12 g
Kalorie
2325 kJ /
556 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crema di castagne con composta di pere e biscotti per le feste
1 godz.
Riso Casimiro (8 porzioni)
1 godz.
Birchermüesli
1 godz. 10 min
Biberli dell'Appenzello
2 godz. 20 min
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Knöpfli
50 min
Rösti alla bernese
40 min
Tartare di verdure
25 min
Involtini estivi
30 min
Zuppa asiatica vegana con tofu
1 godz. 30 min
Senape indiana
15 min
Pane alle pere
28 godz.