Urządzenia i Akcesoria
Maluns grigionesi
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
800 g di patate, a pasta gialla densa gekocht, vom Vortag, geschält, in Stücken (3 cm)
-
300 g di farina
-
1 cucchiaino di sale nach Belieben
-
80 g di burro davon 10 g in Flocken
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
12 g
Kalorie
2325 kJ /
556 kcal
Tłuszcz
17 g
Węglowodany
84 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Biscotti milanesi
3 godz.
Omini di pasta (Grittibänze)
2 godz. 10 min
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1 godz. 30 min
Naan al coriandolo
1 godz. 15 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min
Petti d'anatra Sottovuoto con cavolo rosso e purè di sedano
Brak ocen
Budino alla zucca
50 min
Crostata salata di spinaci
1 godz.
Panini del 1° Agosto
1 godz. 10 min
Involtini estivi
30 min
Risotto con carote e endivia belga
40 min
Polenta ticinese
45 min