青蒜魩仔魚豬肉水餃

青蒜魩仔魚豬肉水餃

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
30 個

Składniki

  • 切塊(約2公分)
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 3 大匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 依魩仔魚鹹度調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 豬絞肉
    300 克
  • 純芝麻油
    20 克
  • 青蒜 切蒜花
    100 克
  • 魩仔魚 洗淨備用
    120 克
  • 水餃皮
    30 張

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 個

Białko 2.9 g
Kalorie 236.3 kJ / 56.5 kcal
Tłuszcz 2.2 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 5.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...