Urządzenia i Akcesoria
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porce
Składniki
-
800 - 1000 gramů jehněčích kotlet s kostí
-
30 gramů olivového oleje
-
1 ¼ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
5 gramů čerstvé máty jen lístky
-
20 - 30 gramů bílého vinného octa
-
20 gramů vody
-
10 gramů cukru
-
1000 gramů moučných brambor na plátky (0.5 cm)
-
350 gramů mléka
-
200 gramů cherry rajčat
-
100 gramů baby špenátu
-
30 gramů másla na kousky
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
40.8 g
Kalorie
3321 kJ /
793.2 kcal
Tłuszcz
47.5 g
Błonnik
5.1 g
Węglowodany
56.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Jarní menu II
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Losos s grapefruitovou quinoou
50 min
Pomalu vařené telecí stew
Brak ocen
Hovězí svíčková ve slaninovém kabátku
50 min
Zapečené misky s mořskými plody (bez laktózy)
Brak ocen
Špaldový salát s kuřecím masem a mandlemi
45 min
Krabí balíčky
Brak ocen
Sýrová terina s brokolicí a čerstvým špenátem
4 godz. 45 min
Terina z tvarohu a polenty v pórku
5 godz. 30 min
Limetkovo - zázvorová pěna
Brak ocen
Kaštanový koláč
50 min
Rybí šňůrky s teplou vinaigrette
50 min
Karibské pomalu dušené jehněčí s rýží
9 godz. 15 min