Wersje kompatybilne
Jehněčí kotlety, bramborové pyré se špenátem a mátovou omáčkou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 800 - 1000 gramů jehněčích kotlet, s kostí
- 30 gramů olivového oleje
- 1 ¼ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- 5 gramů čerstvé máty, jen lístky
- 20 - 30 gramů bílého vinného octa
- 20 gramů vody
- 10 gramů cukru
- 1000 gramů moučných brambor, na plátky (0.5 cm)
- 350 gramů mléka
- 200 gramů cherry rajčat
- 100 gramů baby špenátu
- 30 gramů másla, na kousky
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3321 kJ / 793.2 kcal
- Białko
- 40.8 g
- Węglowodany
- 56.3 g
- Tłuszcz
- 47.5 g
- Błonnik
- 5.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jehněčí rolky s batátami a smetanovou omáčkou
50 min
Šťavnatý kořeněný jehněčí guláš s kumquatem
1h 5 min
Mojo Amarillo
Brak ocen
Tiramisu (bez laktózy)
12 Std. 40 Min
Bramborové vafle s chřestem a vejci v košilce
Brak ocen
Zapečené portobello s bílou klobásou
30 min
Papriková omeleta s kukuřično-rajčatovou salsou
40 min
Fazolové lusky s bramborami a tymiánovým máslem
50 min
Rebarborové pyré s jablky a jahodami
20 min
Farfalle s chřestem, pancettou a šafránem
35 min
Velikonoční uzené v chlebovém těstě s uzenou polévkou
2 Std. 45 Min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1h 15 min