Chutney di barbabietola e crema al rafano

Chutney di barbabietola e crema al rafano

3.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
12 pezzi

Składniki

Chutney di barbabietole
  • 400 g di barbabietole rosse cotte a pezzi (3 cm)
  • 100 g di cipolla rossa in quarti
  • 180 g di mela, qualsiasi tipo pelata e senza semi, in quarti
  • 200 g di zucchero muscovado
  • 100 g di vino rosso
  • 120 g di aceto balsamico
Crema al rafano
  • 60 g di panna acida (30% di grassi)
  • 50 g di maionese
  • ½ cucchiaio di crema di rafano
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 12 mini panini (buns)
  • 12 fettine di manzo taglio "roast beef"
  • 50 g di rucola

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 188 kcal / 793 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...