銀芽紅椒水蓮

銀芽紅椒水蓮

3.8 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 切絲
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽,切絲
    10 克
  • 1 大匙
  • 水蓮 切段(約2公分)
    250 克
  • 新鮮豆芽 去頭尾
    50 克
  • ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 2 g
Kalorie 165 kJ / 40 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...