Urządzenia i Akcesoria
銀芽紅椒水蓮
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
薑 切絲10 克
-
新鮮紅辣椒 去籽,切絲10 克
-
油1 大匙
-
水蓮 切段(約2公分)250 克
-
新鮮豆芽 去頭尾50 克
-
鹽½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2 g
Kalorie
165 kJ /
40 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
媽媽的快手料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan