Urządzenia i Akcesoria
海產粥
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
油10 克
-
薑 切絲15 克
-
海鮮高湯800 克
-
新鮮香菇 切片60 克
-
紅蘿蔔 去皮,切丁(約1公分)60 克
-
鹽¼ - ½ 茶匙
-
蟹 吐沙200 克
-
透抽 切圈100 克
-
冷凍蟹腳 (opcjonalnie) 退冰100 克
-
草蝦 去鬚腳和腸泥150 克
-
白米飯300 克
-
芹菜 切末15 克
-
油蔥酥 (opcjonalnie)1 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1740.5 mg
Białko
46 g
Kalorie
2565.5 kJ /
613.8 kcal
Tłuszcz
9.9 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
358.7 g
Węglowodany
85.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
超市系列-海鮮
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan