香菇花瓜雞肉

香菇花瓜雞肉

2.5 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • 切片
    15 克
  • 乾香菇 泡軟、擠乾水份
    10 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),以熱水川燙去血水
    500 克
  • 罐頭花瓜 (含20克花瓜汁)
    90 克
  • 5 克
  • 米酒
    5 克
  • 醬油膏
    10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 19.3 g
Kalorie 1347.5 kJ / 322.4 kcal
Tłuszcz 23.7 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 7.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...