
Urządzenia i Akcesoria
Punschsterne
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
50 Stück
Składniki
-
Bio-Zitrone½
-
Vanillezucker10 g
-
Zucker60 g
-
Weizenmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen200 g
-
Butter kalt, in Stücken130 g
-
Eidotter1
-
Wasser300 g
-
Punschglasur (à 200 g), verschlossen1 Becher
-
kandierte Kirschen halbiert120 - 150 g
Wartości odżywcze na 1 Stück
Kalorie
62 kcal /
259 kJ
Białko
1 g
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Gusto auf Kekse
12 Przepisów
Austria
Austria