薑油干貝燉飯

薑油干貝燉飯

5.0 4 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份

Składniki

燉飯
  • 奶油
    30 克
  • 鴻喜菇 去根部,剝散
    70 克
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    60 克
  • 義大利米
    100 克
  • 白酒
    30 克
  • 210 克
  • ¼ 茶匙
  • 蘆筍 切段(約3公分)
    40 克
  • 帕瑪森起士粉
    20 克
  • 黑胡椒粉
    ¼ 茶匙
嫩煎干貝
  • 干貝 (每個約40克)
    4 個
  • 白酒
    10 克
  • 橄欖油
    5 克
  • 奶油
    10 克
  • 帕瑪森起士粉
    10 克
  • 薑油 依個人口味調整
    5 - 10 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 18 g
Kalorie 1966.2 kJ / 470.4 kcal
Tłuszcz 22.5 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 46.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...