Urządzenia i Akcesoria
薑油干貝燉飯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
燉飯
-
奶油30 克
-
鴻喜菇 去根部,剝散70 克
-
洋蔥 切塊(約2公分)60 克
-
義大利米100 克
-
白酒30 克
-
水210 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蘆筍 切段(約3公分)40 克
-
帕瑪森起士粉20 克
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
嫩煎干貝
-
干貝 (每個約40克)4 個
-
白酒10 克
-
橄欖油5 克
-
奶油10 克
-
帕瑪森起士粉10 克
-
薑油 依個人口味調整5 - 10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
18 g
Kalorie
1966.2 kJ /
470.4 kcal
Tłuszcz
22.5 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
46.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
暖‧薑料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan