Urządzenia i Akcesoria
咖哩牛肉烏龍麵
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊(約3公分)150 克
-
油20 克
-
新鮮綜合菇類 去根部,剝散130 克
-
咖哩粉3 大匙
-
雞高湯400 克
-
醬油25 克
-
南瓜 帶皮,去籽,切塊(約3公分)120 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約3公分)100 克
-
味醂20 克
-
火鍋牛肉片150 克
-
玉米筍 斜切70 克
-
鹽 依個人口味調整¼ - ½ 茶匙
-
烏龍麵 剝散150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
30.6 g
Kalorie
2244 kJ /
536.8 kcal
Tłuszcz
17.4 g
Błonnik
12.9 g
Węglowodany
73.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
自製加熱食物
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan