Urządzenia i Akcesoria
法式柠檬挞
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 6 godz.
6 颗
Składniki
派皮挞壳
-
无盐黄油 适量,涂抹用
-
糖50 克
-
无盐黄油100 克
-
面粉185 克
-
蛋½ 颗
-
盐1 小撮
柠檬馅心
-
糖120 克
-
柠檬汁100 克
-
蛋3 颗
-
无盐黄油 室温软化120 克
-
鱼胶片 用冷水泡软沥干1 片
-
柠檬皮 只选取黄色表皮,切末2 条
组合
-
棉花糖 适量,装饰用
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 个
Białko
8.7 g
Kalorie
2508.3 kJ /
599.5 kcal
Tłuszcz
39.2 g
Błonnik
0.7 g
Węglowodany
52.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
法式甜品
10 Przepisów
Chiny
Chiny