Biscotti alle mandorle con crema al burro

Biscotti alle mandorle con crema al burro

3.8 13 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
30 pezzi

Składniki

Pasta frolla alle mandorle
  • di mandorle pelate
    170 g
  • di zucchero
    150 g
  • di farina tipo 1
    150 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di bicarbonato di sodio
    1 pizzico
  • di burro a pezzi
    150 g
  • albume
    1
Crema al burro
  • di zucchero
    120 g
  • di burro a pezzi
    50 g
  • stecca di vaniglia i semini
    1
  • di latte
    20 g
Terminare la preparazione
  • zucchero a velo a piacere

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 140 kcal / 586 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 8.8 g
Węglowodany 13.4 g
Błonnik 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...