
Urządzenia i Akcesoria
Biscotti alle mandorle con crema al burro
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
30 pezzi
Składniki
Pasta frolla alle mandorle
-
di mandorle pelate170 g
-
di zucchero150 g
-
di farina tipo 1150 g
-
di sale1 pizzico
-
di bicarbonato di sodio1 pizzico
-
di burro a pezzi150 g
-
albume1
Crema al burro
-
di zucchero120 g
-
di burro a pezzi50 g
-
stecca di vaniglia i semini1
-
di latte20 g
Terminare la preparazione
-
zucchero a velo a piacere
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
140 kcal /
586 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
13.4 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolcezze di casa
5 Przepisów
Włochy
Włochy