Patê de coelho

Patê de coelho

4.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 13 godz.
800 g

Składniki

  • vinho tinto
    250 g
  • dentes de alho
    2
  • sal grosso
    1 c. chá de
  • pimenta
    ½ c. chá de
  • coelho partido em pedaços pequenos
    700 g
  • folha de louro
    1
  • folhas de aipo
    10 g
  • coentros
    20 g
  • cenoura cortada em pedaços
    50 g
  • cebola
    50 g
  • folhas de gelatina neutra partidas em pedaços
    2
  • manjericão
    10 g
  • orégãos
    1 c. sopa de
  • natas c/ 35% de gordura bem frias
    400 g
  • sal fino
    ½ c. chá de
  • mostarda
    50 g
  • mostarda à antiga
    30 g
  • tomate seco, em óleo escorrido
    70 g
  • vinho do Porto
    50 g
  • água mais q.b.
    50 g
  • Pimenta rosa em grão q.b. p/ guarnecer
  • alecrim p/ guarnecer
    1 ramo de

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 376.8 kcal / 1576.6 kJ
Białko 21.4 g
Tłuszcz 24.6 g
Węglowodany 12.3 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 13.1 g
Sód 577.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...