Lombo recheado com alperces com redução de vinho do Porto
TM6 TM5 TM31

Lombo recheado com alperces com redução de vinho do Porto

3.8 (6 ocen)

Składniki

  • 3 dentes de alho
  • 200 g vinho branco
  • 1 ½ c. chá de sal
  • ½ c. chá de pimenta
  • 1 c. sopa de massa de pimentão
  • 1500 g lombo de porco em lençol p/ rechear
  • 1 folha de louro
  • 1 c. sopa de sementes de cominhos
  • 10 g azeite
  • 200 g alperces secos
  • 500 g vinho do Porto

Wartości odżywcze
na 1 dose
Kalorie
1927.5 kJ / 460.7 kcal
Białko
30.9 g
Węglowodany
22.1 g
Tłuszcz
20.2 g
Tłuszcz nasycony
6.8 g
Błonnik
1.9 g
Sód
453.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy