Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g garf de porc, fără os, tăiat cuburi (cca. 2 cm)
- 2 lingurițe sare
- 1 linguriță piper măcinat
- 1 linguriță amestec quatre épices (piper alb sau negru, cuișoare, nucșoară și ghimbir)
- 60 g ceapă, jumătăți
- 4 fire pătrunjel proaspăt, tocat
- 100 g spată de vițel, tăiată cuburi (cca. 2 cm)
- 100 g gușă de porc, tăiată cuburi (cca. 2 cm)
- 2 ouă
-
2
linguri armagnac
lub 2 linguri coniac - 80 g fistic fără coajă, crud, nesărat
- slănină
- 1 foaie de dafin, uscată
- 1 fir cimbru proaspăt
- 20 g făină, pentru etanșarea vasului
- 1 lingură apă, pentru etanșarea vasului
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1215 kJ / 292 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 23 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Caldeirada (Tocană de pește)
45 menit
Salată de crudități
10 min
Kutia
24h 50 min
Struffoli (Italia)
Brak ocen
Rulouri de pancetta cu umplutură de caise (Australia)
Brak ocen
Suc de rucola și năsturel
Brak ocen
Carne de porc cu orez glutinos, la aburi (Budinci de orez)
2h 30 min
Pateu în crustă (Spania)
10 Std.
Bloody Mary
5 min
Praz gratinat cu sos béchamel
1h 15min
Foie gras de rață
72h
Pate de ficat cu Riesling
3j