Pateu țărănesc

Pateu țărănesc

3.0 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz.
8 porții

Składniki

  • garf de porc, fără os tăiat cuburi (cca. 2 cm)
    250 g
  • sare
    2 lingurițe
  • piper măcinat
    1 linguriță
  • amestec quatre épices (piper alb sau negru, cuișoare, nucșoară și ghimbir)
    1 linguriță
  • ceapă jumătăți
    60 g
  • pătrunjel proaspăt tocat
    4 fire
  • spată de vițel tăiată cuburi (cca. 2 cm)
    100 g
  • gușă de porc tăiată cuburi (cca. 2 cm)
    100 g
  • ouă
    2
  • armagnac
    2 linguri
    2 linguri coniac
  • fistic fără coajă, crud, nesărat
    80 g
  • slănină
  • foaie de dafin, uscată
    1
  • cimbru proaspăt
    1 fir
  • făină pentru etanșarea vasului
    20 g
  • apă pentru etanșarea vasului
    1 lingură

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 12 g
Kalorie 1215 kJ / 292 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 2 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...