Urządzenia i Akcesoria
White fish wrapped in banana leaves
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
boneless white fish fillets (approx. 160 g each - see Tips)6
-
shiro (white) miso paste150 g
-
unsweetened coconut water50 g
-
garlic cloves2
-
piece palm sugar2 cm
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
banana leaves (see Tips)6
-
spring onions/shallots trimmed and cut into julienne3
-
water for brushing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1288.2 mg
Białko
35.5 g
Kalorie
909 kJ /
216.4 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1 godz. 15 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Goi muc (squid salad)
45 min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 min
Radish cakes
1 godz. 5 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Open fish burgers
1 godz.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min