![White fish wrapped in banana leaves White fish wrapped in banana leaves](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A70AB38B-4715-4C98-8D58-AEAA967EC007/Derivates/b1eb6572-bb65-4ce8-b7c4-13554a788f00.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 boneless white fish fillets (approx. 160 g each - see Tips)
- 150 g shiro (white) miso paste
- 50 g unsweetened coconut water
- 2 garlic cloves
- 2 cm piece palm sugar
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 6 banana leaves (see Tips)
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into julienne
- water, for brushing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 909 kJ / 216.4 kcal
- Białko
- 35.5 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.9 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 1288.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Citrus seafood salad
1 Std.
Steamed sea bass wrapped in banana leaves with green mango salad (Luke Nguyen)
35 min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3h 30min
Penne with mussels
1 Std. 5 Min
Steamed snapper, black beans and rice
1 Std. 10 Min
Prawn and mushroom crepes
50 Min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 Min
Fish with ginger lime sauce
35 min
Steamed Whole Fish
45 Min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min