Urządzenia i Akcesoria
White fish wrapped in banana leaves
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
boneless white fish fillets (approx. 160 g each - see Tips)6
-
shiro (white) miso paste150 g
-
unsweetened coconut water50 g
-
garlic cloves2
-
piece palm sugar2 cm
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
banana leaves (see Tips)6
-
spring onions/shallots trimmed and cut into julienne3
-
water for brushing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1288.2 mg
Białko
35.5 g
Kalorie
909 kJ /
216.4 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buttermilk and jalapeño marinade
5 min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1 godz. 5 min
Tandoori chicken
1 godz. 35 min
Thai noodle and seafood salad
50 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Ayam golek (coconut roasted spiced chicken)
3 godz. 20 min
Eggs with coconut curry sauce
30 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25 min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Cauliflower "fried" rice
45 min
Lemongrass, mint and ginger tea
10 min
Sushi salad
1 godz.