Urządzenia i Akcesoria
White fish wrapped in banana leaves
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
boneless white fish fillets (approx. 160 g each - see Tips)6
-
shiro (white) miso paste150 g
-
unsweetened coconut water50 g
-
garlic cloves2
-
piece palm sugar2 cm
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
banana leaves (see Tips)6
-
spring onions/shallots trimmed and cut into julienne3
-
water for brushing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1288.2 mg
Białko
35.5 g
Kalorie
909 kJ /
216.4 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fragrant whole barbecued fish
2 godz. 50 min
Fried Garlic Pork
50 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Avocado coconut ice cream
12 godz. 10 min
Com ga rau thom (chicken with rice and mint)
1 godz.
Baked masala fish
1 godz. 15 min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Lemongrass, mint and ginger tea
10 min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45 min
Bibimbap
55 min