Urządzenia i Akcesoria
Orelha de porco de coentrada
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses
Składniki
-
água1000 g
-
sal1 pitada de
-
orelhas de porco cortadas em pedaços pequenos (450 g aprox.)2
-
dentes de alho6
-
coentros30 g
-
azeite50 g
-
Pão torrado q.b. p/ servir
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Białko
15 g
Kalorie
1040 kJ /
249 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Amêijoas à Bulhão Pato
2 godz. 40 min
Borrego à moda de Alpiarça
25 godz.
Rancho
2 godz. 45 min
Pezinhos de porco de coentrada
1 godz. 30 min
Arroz de míscaros
25 min
Pipis
1 godz.
Carne de porco à alentejana
2 godz. 30 min
Arroz malandro de entrecosto
1 godz.
Salada de polvo
1 godz. 30 min
Piano com molho barbecue e arroz de feijão
1 godz. 25 min
Moelas
7 godz.
Filhoses de cenoura
1 godz. 5 min