黑木耳雪蓮子軟骨湯

黑木耳雪蓮子軟骨湯

3.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 5 克
  • 蒜頭
    20 克
  • 豬軟骨 先以熱水川燙去血水
    250 克
  • 800 克
  • 罐裝雪蓮子 以清水沖洗乾淨
    120 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    150 克
  • 新鮮黑木耳 切片(約2公分)
    120 克
  • 1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 13.6 g
Kalorie 773.4 kJ / 185 kcal
Tłuszcz 9.5 g
Błonnik 3.4 g
Węglowodany 12.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...