Urządzenia i Akcesoria
黑木耳雪蓮子軟骨湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
油5 克
-
蒜頭20 克
-
豬軟骨 先以熱水川燙去血水250 克
-
水800 克
-
罐裝雪蓮子 以清水沖洗乾淨120 克
-
紅蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)150 克
-
新鮮黑木耳 切片(約2公分)120 克
-
鹽1 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
13.6 g
Kalorie
773.4 kJ /
185 kcal
Tłuszcz
9.5 g
Błonnik
3.4 g
Węglowodany
12.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
養生有鈣念
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan