
Urządzenia i Akcesoria
Kalte Topfennockerl auf Beerenröster
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 Portionen
Składniki
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt250 g
-
Zitronenschale, gerieben2 TL
-
Vanillezucker20 g
-
Staubzucker60 g
-
Topfen, 20% Fett350 g
-
Zitronensaft1 TL
-
Beeren, gemischt, frisch300 g
-
frische Pfefferminzblätter zum Dekorieren
-
Rotwein60 g
-
Zimtstange½
-
Kardamomkapseln2
-
Maisstärke aufgelöst in 1 EL kaltem Wasser1 TL
-
frische Beeren, gemischt zum Dekorieren
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
315 kcal /
1316 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
27 g
Błonnik
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

So genießt Österreich II
73 Przepisy
Austria
Austria