Crêpes con pollo e salsa poblano

Crêpes con pollo e salsa poblano

3.3 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Crêpes
  • 2 uova
  • 175 g di bevanda a base di mandorle
  • 125 g di acqua
  • 120 g di farina integrale
  • 1 cucchiaino di lievito in polvere
  • 3 cucchiai di miele
  • olio di oliva q.b.
Ripieno
  • 1000 g di acqua
  • 500 g di petto di pollo senza pelle a pezzi
Salsa poblano
  • 150 g di cipolla a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 250 g di peperoncini poblano senza semi
  • 30 g di olio di oliva
  • 300 g di avocado pelato, a pezzi
  • 600 g di brodo di pollo

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 402 kcal / 1688 kJ
Białko 39 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...