
Urządzenia i Akcesoria
Sopa alentejana com camarão e ovo escalfado
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 doses
Składniki
-
azeite mais q.b. p/ pincelar100 g
-
dentes de alho4
-
coentros mais q.b. p/ guarnecer30 g
-
água1500 g
-
sal1 c. chá de
-
vinagre de vinho branco50 g
-
ovos6
-
miolo de camarão (60/80)600 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
306.4 kcal /
1281.8 kJ
Białko
20.4 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
4.7 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
4.1 g
Sód
1034.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Dezembro 2018
34 Przepisy
Portugalia
Portugalia