Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 385 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 1000 g de duraznos, pelados
- 200 g de agua
- 165 g de azúcar
- 70 g de licor de anís, y un poco más para servir
- menta fresca, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1046 kJ / 249 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 32 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse de mango
15 Min
Gelatina de rompope
5 Std. 20 Min
Mermelada de chabacanos deshidratados
40min
Stollen
1 Std. 20 Min
Jalea de ruibarbo, jengibre y clavo
45min
Papas Dauphine
1h 40min
Mousse de mamey
2h
Strata de champiñon y lomo canadiense
1 Std.
Coctel nevado
15 Min
Mil hojas de higos
45min
Clafoutis de higo
1 Std. 30 Min
Salsa pomodoro
40min