Urządzenia i Akcesoria
Duraznos al anís
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
8 porciones
Składniki
-
385 g de crema para batir (min 30% de grasa)
-
1000 g de duraznos pelados
-
200 g de agua
-
165 g de azúcar
-
70 g de licor de anís y un poco más para servir
-
menta fresca para decorar
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
2 g
Kalorie
1046 kJ /
249 kcal
Tłuszcz
32 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
¡A FESTEJAR!
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Delicia de helado
10 godz.
Fondue de chocolate
25 min
Mousse de moras
5 godz.
Strudel de manzana
1 godz. 45 min
Mousse de mamey
2 godz.
Clafoutis de higo
1 godz. 30 min
Herraduras de mazapán
1 godz.
Cheesecake de frutos rojos
2 godz. 30 min
Tartalaza
1 godz. 30 min
Tarta de manzana
1 godz.
Crème brûlée de café TM6
15 min
Pechuga de pavo rellena al horno
1 godz. 40 min