Gelatina de vino rosado y frambuesas

Gelatina de vino rosado y frambuesas

5.0 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 30 min
8 porciones

Składniki

Gelatina de vino rosado
  • 750 g de vino rosado
  • 4 láminas de grenetina
  • 50 g de frambuesas
  • 150 g de azúcar
Salsa de frambuesas
  • 125 g de frambuesas
  • 50 g de azúcar
  • 1 cda de agua
  • 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Montaje
  • 400 g de frambuesas

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 43.4 kcal / 181.5 kJ
Białko 0.4 g
Tłuszcz 1.8 g
Węglowodany 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...