Urządzenia i Akcesoria
Green Salsa Chicken with Cactus
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh jalapeño chillies70 g
-
green tomatoes cut in pieces700 g
-
onions100 g
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
fine sea salt2 tsp
-
sugar1 tsp
-
water300 g
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (3 cm)500 g
-
nopales cactus leaves cut in bite-sized pieces300 g
-
maize tortillas for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
571 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Champurrado
20 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Matzo Ball Soup
1 godz. 20 min
Grilled Cheese with Mushrooms on Cracked Wheat Bread
2 godz. 10 min
Green Mole Chicken
1 godz.
Chicken Tacos al Pastor
45 min
Chicken Involtini with Apples, Sweet Potatoes and Curry Sauce
1 godz. 25 min
Pasta with Chicken, Mushrooms and Green Beans
40 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Chipotle Salsa
10 min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Tinga de Pollo
40 min