Magdalenas de chocolate y dátiles

Magdalenas de chocolate y dátiles

4.0 31 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 unidades

Składniki

  • 150 g de chocolate negro para postres en trozos
  • 90 g de dátiles sin hueso
  • 2 huevos
  • 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
  • 125 g de azúcar
  • 200 g de harina de repostería
  • 1 cucharadita de levadura química en polvo
  • 40 g de zumo de limón
  • 30 g de piñones

Wartości odżywcze na 1 unidad

Kalorie 280 kcal / 1171 kJ
Białko 4.44 g
Tłuszcz 14.41 g
Węglowodany 33.09 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...