Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolate negro para postres en trozos
- 90 g de dátiles sin hueso
- 2 huevos
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 125 g de azúcar
- 200 g de harina de repostería
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 40 g de zumo de limón
- 30 g de piñones
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1171 kJ / 280 kcal
- Białko
- 4.44 g
- Węglowodany
- 33.09 g
- Tłuszcz
- 14.41 g
- Błonnik
- 2.9 g
Alternatywne przepisy
Magdalenas de manzana y dátiles (sin azúcar)
1h
Bizcocho veteado de manzana
1h
Pastel de calabaza al cacao con cobertura de fresa
1h 30min
Galletas de chocolate con azúcar de coco
30 min
Brownies de avena y calabaza
1 Std. 10 Min
Bizcocho de calabaza y harina de espelta
50 min
Magdalenas de almendra
35 min
Magdalenas chocolate
1h
Bizcocho de chocolate sin huevo
1h 25min
Bizcocho de compota de manzana
2h 20min
Cookies de dátiles, café y nueces
50 min
Magdalenas de chocolate (sin huevo)
1 Std. 10 Min