Yuca al vapor con picada de ajo y perejil

Yuca al vapor con picada de ajo y perejil

4.6 44 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • 500 g de agua para el vapor
  • 500 - 600 g de yuca (pelada y en trozos de aprox. 4 cm)
  • 2 dientes de ajo
  • 2 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 70 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharadita de sal

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 199 kcal / 834 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 21 g
Błonnik 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...