Urządzenia i Akcesoria
Kimchi
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 51 godz.
1 Total recipe
Składniki
-
Chinese cabbage (approx. 700 g), halved lengthways then cut in pieces (5 cm)1
-
fine sea salt4 Tbsp
-
water for soaking cabbage
-
carrots, cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)daikon (Japanese radish) cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)200 g
-
spring onions (approx. 100 g), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)6
-
garlic cloves6
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
caster sugar2 tsp
-
shrimp paste2 Tbsp
-
Korean chilli paste (gochujang) to taste3 - 4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Białko
22 g
Kalorie
2006 kJ /
476 kcal
Tłuszcz
4 g
Węglowodany
76 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sriracha Sauce
72 Std. 20 Min
Miso Soup with Vegetables
30 Min
Napa Kimchi
14 Std. 15 Min
Kimchi Sauce
20 Min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 Min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3 Std. 20 Min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1 Std.
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1 Std. 25 Min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Crispy Korean Tofu
1 Std. 20 Min
Korean Ramen with Tofu
50 Min