Kimchi
TM5 TM6

Kimchi

4.6 (25 ocen)

Składniki

  • 1 Chinese cabbage (approx. 700 g), halved lengthways then cut in pieces (5 cm)
  • 4 Tbsp fine sea salt
  • water, for soaking cabbage
  • 200 g daikon (Japanese radish), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
  • 6 spring onions (approx. 100 g), cut in matchsticks (4 cm x 3 mm)
  • 6 garlic cloves
  • 2 tsp caster sugar
  • 20 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 2 Tbsp shrimp paste
  • 3 - 4 Tbsp Korean chilli paste (gochujang), to taste

Wartości odżywcze
na 1 Total recipe
Kalorie
2006 kJ / 476 kcal
Białko
22 g
Węglowodany
76 g
Tłuszcz
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy