Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Día 1
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 2
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 3
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 4
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 757 kJ / 181 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 3 mg
Alternatywne przepisy
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 godz.
Pan de centeno con masa madre
2h 50min
Panecillos bretzel
5h 30min
Pan integral con muesli
4 godz.
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16 godz. 50 min
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.
Pan de molde con semillas de amapola
2 Std. 10 Min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15h 20 min
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Hogaza rústica con centeno
16 godz.