Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Día 1
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 2
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 3
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
Día 4
- 50 g de agua
- 20 g de harina integral de trigo
- 30 g de harina de fuerza
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 757 kJ / 181 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 0.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 3 mg
Alternatywne przepisy
Chapata con masa madre
17 Std.
Masa madre de centeno
96 godz. 20 min
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Masa madre (levadura natural)
120h
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Panecillos de trigo y centeno con masa madre
15 Std. 20 Min
Pan para hamburguesa
3h 20min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21 Std.
Pan de centeno con masa madre
2 godz. 50 min
Pan de molde con semillas de amapola
2h 10min
Pan de centeno con masa agria
154h
Hogaza de trigo y centeno con masa madre
15 godz.