Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g de harina de repostería
- 500 - 700 g de aceite de girasol
- 1 ½ cucharaditas de levadura química en polvo
- 330 g de cerveza rubia muy fría
-
800
g de lomos de bacalao al punto de sal (en 4-8 trozos)
lub 800 g de filetes de pescado blanco con o sin piel (merluza, lenguado, lubina, etc.) - 4 pellizcos de sal
- 4 chorritos de vinagre
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2581 kJ / 617.4 kcal
- Białko
- 50.6 g
- Węglowodany
- 44.7 g
- Tłuszcz
- 24.1 g
- Błonnik
- 2.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Empanadas chilenas (empanadas de pino)
6h 50 min
Filetes rusos con salsa tzatziki
30min
Huevos Benedict
30min
Mongolian beef
1h 20min
Cerdo thai con arroz y tirabeques
40min
Medallones de pechuga de pollo a la Villaroy
4h
Fingers de merluza con salsa de tomate
30min
Muffins con arándanos, frambuesas y crema de yogur
45min
Bento tonkatsu (cerdo empanado)
1h
Chili chorizo dog - EEUU
2ωρ. 50 λεπτ.
Chuletas de Sajonia con patatas y chucrut
45min
Pollo frito al estilo Kentucky
3h 20 min