Urządzenia i Akcesoria
Katmer (panini sfogliati turchi)
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 5 godz. 30 min
16 pezzi
Składniki
-
250 g di latte
-
10 g di lievito di birra fresco
-
10 g di zucchero
-
250 g di farina tipo 0 + q.b.
-
250 g di farina manitoba
-
40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
10 g di sale
-
1 uovo
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
4.8 g
Kalorie
707 kJ /
169 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 godz. 15 min
Pain aux raisins
4 godz. 30 min
Baguette
4 godz.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pita rustica
1 godz. 35 min
Ciriola romana
10 godz. 50 min
Brioches
4 godz. 50 min
Brioche francese al burro
5 godz. 40 min
Pagnotte turche
2 godz. 20 min
Filoncini alla cipolla
3 godz. 50 min
Focaccia veloce in padella
40 min
Pancarrè
5 godz.