Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g Wasser, zimmerwarm
- 6 Eier (Kl. M), kalt
- 30 g Butter
- 50 g Leberwurst
- 5 g Weinbrand
- ¼ g Salz und etwas mehr zum Würzen
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- ¼ Bund Schnittlauch, in feinen Ringen
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 910 kJ / 218 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 0.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Garnelenklößchen-Suppe
20min
Gefüllte Tomaten
25min
Hackbällchen-Suppe
35 min
Gefüllte Eier mit Kräuter-Käse-Kugeln
1 Std. 20 Min
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50min
Rote Zwiebelsuppe mit Hackbällchen
40 min
Gefüllte Eier mit Feta (Avgha vrasta me jemisi)
1 godz. 5 min
Käse-Kasseler-Salat
20min
Zucchiniröllchen mit Käse und Rosmarin
35 min
Schwalbennester (Ei im Fleischteig)
1h 10min
Tomaten-Schinken-Schichtsalat
35 min
Gefüllte russische Eier
50min