Urządzenia i Akcesoria
Lachs-Ei-Aufstrich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet2 EL
-
Wasser500 g
-
Eier2
-
Zwiebel halbiert1
-
Lachsersatz (Abtropfgew. 125 g), abgetropft1 Glas
-
Salz¼ - ½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Zitronensaft30 g
-
Frischkäse100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
8 g
Kalorie
524 kJ /
125 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
0.6 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Frühlingsküche
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Schinkenaufstrich
10 min
Blumenkohl-Aufstrich
30 min
Makrelen-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Hüttenschmaus
5 min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10 min
Landei auf hoher See
10 min
Gorgonzola-Aufstrich
5 min
Ei-Schinken-Aufstrich
35 min
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 min
Camembert-Preiselbeer-Aufstrich
10 min
Lachs-Dip
5 min