
Urządzenia i Akcesoria
Lachs-Ei-Aufstrich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet2 EL
-
Wasser500 g
-
Eier2
-
Zwiebel halbiert1
-
Lachsersatz (Abtropfgew. 125 g), abgetropft1 Glas
-
Salz¼ - ½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Zitronensaft30 g
-
Frischkäse100 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
125 kcal /
524 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
2 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Frühlingsküche
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy