
Urządzenia i Akcesoria
Bolo de chocolate e banana com coulis de morango
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
8 doses
Składniki
Bolo
-
amêndoa400 g
-
bananas maduras4
-
mel200 g
-
aroma de baunilha líquida4 c. chá de
-
ovos batidos4
-
óleo de coco derretido, mais q.b. p/ untar100 g
-
cacau em pó90 g
-
bicarbonato de sódio2 c. chá de
-
sal marinho1 pitada de
Coulis de morango
-
morangos cortados em pedaços pequenos400 g
-
açúcar amarelo40 g
-
sumo de limão (1 unid. aprox.)50 g
-
pau de canela1
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
643 kcal /
2688 kJ
Białko
15 g
Tłuszcz
44 g
Węglowodany
48 g
Błonnik
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

José Avillez
11 Przepisów
Portugalia
Portugalia