Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g cenoura cortada em pedaços
- 3 ovos
- 100 g manteiga, mais q.b. p/ untar
- 350 g açúcar amarelo
- 1 c. chá de essência de baunilha
- 100 g farinha tipo 55, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 ½ c. chá de fermento p/ bolos
- 100 g cereais All-bran
- 50 g passas
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 1732 kJ / 414 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 64 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bolo de frutos vermelhos com nozes sem glúten
1 Std.
Bolo de abóbora com recheio de chocolate
1h 20min
Bolo manga-laranja
50 Min
Bolo salgado com curgete
45 Min
Tarte de maçã
35 min
Bolo de chocolate e coco
40 Min
Bolo cru de cenoura
5sa 30 dk
Bolo de noz
45 Min
Crepes de maçã e canela
30min
Bolo rico da minha terra
1 Std.
Bolo de maçã, amêndoa e aveia
45 Min
Bolo de leite condensado e ananás
1 Std.