
Urządzenia i Akcesoria
Bolachas de aveia com recheio de chocolate
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
15 unidades
Składniki
Bolachas
-
manteiga160 g
-
flocos de aveia finos100 g
-
flocos de aveia grossos100 g
-
açúcar200 g
-
fermento p/ bolos1 c. chá de
-
farinha tipo 5590 g
-
ovo1
Recheio
-
chocolate p/ culinária (44% cacau)200 g
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
269 kcal /
1123 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Setembro 2019
27 Przepisów
Portugalia
Portugalia