Urządzenia i Akcesoria
Vegetable-potato-meat purée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
270 g
Składniki
-
potatoes cut in pieces40 - 60 g
-
vegetables cut in pieces90 - 100 g
-
20 - 30 g fish fillet, (e.g. salmon, mackerel)meat, sinew free cut in pieces20 - 30 g
-
water400 g
-
orange juice30 - 45 g
-
rapeseed oil (8-10 g)2 - 2 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 270 g
Białko
8 g
Kalorie
831 kJ /
199 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
The Basic Cookbook
174 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Parsnip and Apple Purée
20 min
Trio of Sweet Root Vegetable Purée
20 min
Salmon and Veg
35 min
Chicken & Veggies
15 min
Sweet Potatoes and Lentils
40 min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50 min
Carrot and Almond Casserole
15 min
Meat and Vegetables with Rice
15 min
Baby Rice
10 min
Cereal and fruit purée
20 min
Buckwheat with Broccoli
40 min
Carrot Mash
1 godz.