Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de chocolate fondant para postres (50% cacao), en trozos
- 25 g de mantequilla (y algo más para engrasar)
- 15 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 1 huevo
- 40 g de almendra molida
- 1 pellizco de sal
- 2 bombones de chocolate
- 300 g de agua
- frutos rojos frescos variados, para decorar
- hojas de menta fresca, para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1617 kJ / 386 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 23.6 g
- Tłuszcz
- 30 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.3 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 120.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Infusión de frutos rojos con canela y jengibre
20 min
Tronco navideño de chocolate
2h 30min
Smoothie de frambuesa y mango con cúrcuma
5 Min
Huevos de color naranja
1h
Bizcocho veteado con glaseado espejo de chocolate
1 godz. 30 min
Milhojas de patatas
1 godz. 30 min
Tostas de crema de salmón y lombarda
20 min
Roscón tres chocolates
4小时 15 分钟
Huevos de color amarillo
1h
Café Dalgona
5 Min
Tartaletas de chocolate y frutos secos
1h 10min
Layer carrot cake
2h 55min