鰻魚柳川鍋

鰻魚柳川鍋

4.0 2 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 高湯
    500 克
  • 日式醬油 (濃口)
    ½ 大匙
  • 柴魚醬油
    1 大匙
  • 1 大匙
  • 洋蔥 切絲
    180 克
  • 牛蒡 去皮,切絲
    80 克
  • 蒲燒鰻 切段(約3公分)
    300 克
  • 打散
    2 顆
  • 黑芝麻 少許

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 46 g
Kalorie 2774 kJ / 664 kcal
Tłuszcz 42 g
Błonnik 5.5 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...