Urządzenia i Akcesoria
鰻魚柳川鍋
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
高湯500 克
-
日式醬油 (濃口)½ 大匙
-
柴魚醬油1 大匙
-
糖1 大匙
-
洋蔥 切絲180 克
-
牛蒡 去皮,切絲80 克
-
蒲燒鰻 切段(約3公分)300 克
-
蛋 打散2 顆
-
黑芝麻 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
46 g
Kalorie
2774 kJ /
664 kcal
Tłuszcz
42 g
Błonnik
5.5 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
冬季小鍋料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan